• Tel: +355 67 3333 444

  Njoftime

  Filloni eksperiencen tuaj web hosting me ne
  duke vendosur emrin e domainit
  qe deshironi te regjistroni

  Faqja kryesore e portalit > Njoftime > Hostim te faqeve web (Web Hosting)

  Çdo kompani mund të hostojë përmbajtjen e rrjetit të tyre të brendshëm, të jashtëm, faqen komerciale, faqen e korporatës etj, si edhe individë që duan të hostojnë faqet personale brenda qendrës së të dhënave të ALBtelecom, e cila është e sigurt, e besueshme, disponon server të rekuperueshëm, me rrezik të ulët ndaj avarive dhe vendodhje në Shqipëri.

  Përse të zgjedhim këtë shërbim:

  • Keni shumë variante dhe paketa për të zgjedhur;
  • Nuk ka asnjë tarifë instalimi apo shërbimi (setup);
  • Ofrojmë çmime të përballueshmë për të gjitha paketat tona;
  • Ofrojmë hapësirë të mjaftueshme të ruajtjes së të dhënave brenda paketave;
  • Ofrojmë paketa të cilat përfshijnë një numër bazë të dhënash (dabase);
  • Janë lehtësisht të përdorshme, të ndryshueshme, si edhe ofrojnë modele të gatshme për publikimin e shpejtë të një faqeje të re interneti;
  • Ofrojmë përdorim dhe raportim të ndërfaqes;
  • Ofrojmë domain-e lokal për lehtësimin e ekspozimit lokal;
  • Ofrojmë disa metoda për aksesimin dhe ndryshimin e përmbajtjes së faqes së hostuar.


  Wednesday, May 6, 2015  « Kthehu

  Të gjitha të drejtat rezervuar 2015 ALBtelecom.